Skip to main content

11de TOL congres en 1ste Welzijnsmarkt in BMCC Brugge : 4 oktober 2024

Het TOL congres vindt dit 11 maal plaats maar voor het eerst in het splinternieuwe BMCC (Brugse Meeting en Congres Centrum) op 2 min wandelen van het Concertgebouw. Naast het Congres zal u ook in het BMCC een Welzijnsmarkt kunnen bezoeken met een 100tal standen van firma’s en welzijnsdiensten.
2024

Inschrijven Welzijnsmarkt (VZW)

BMCC Brugge
De eerste Welzijnsmarkt kadert in de marge van het tweejaarlijkse TOL-congres en gaat door in de beurshal (4500m²) van het BMCC. Ze vindt plaats op 4/10/2024.

Programma

  • 8u: opbouw Welzijnsmarkt
  • 10u30: toegang tot welzijnsmarkt voor deelnemers van het congres
  • 12u: officiële opening Welzijnsmarkt voor het grote publiek.
  • 18u: verwacht einde Welzijnsmarkt

GOODIEBAG deelnemers Welzijnsmarkt

Iedere bezoeker ontvangt naast de brochure ook een goodiebag. Het is de ideale manier om de bezoeker uitgebreider te informeren over uw bedrijf.

Kostprijs

Stand van 2 meter diep en 3 meter breed, voorzien van een tafel en twee stoelen: €100 Er is de mogelijkheid om elektriciteit aansluiting te hebben op de stand, extra stoelen en tafel (ruimte blijft dezelfde). De broodjeslunch (en koffie) en deelname aan het congres zijn niet inbegrepen in de standprijs.

Formulier

+32
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Met dank aan