Skip to main content

11de TOL congres en 1ste Welzijnsmarkt in BMCC Brugge : 4 oktober 2024

Het TOL congres vindt dit jaar een 11de maal plaats, maar voor het eerst in het splinternieuwe BMCC (Brugse Meeting en Congres Centrum) op 2 min wandelen van het Concertgebouw. Naast het Congres zal u ook in het BMCC een Welzijnsmarkt kunnen bezoeken met een 100tal standen van firma’s en welzijnsdiensten.

2024

Welzijnsmarkt

BMCC Brugge

Eerste Welzijnsmarkt te Brugge

De Wereldgezondheidsorganisatie stelt in 2022 dat de Geestelijke gezondheidszorg van hoge kwaliteit, vlot toegankelijk en betaalbaar moet zijn. Onze regering heeft hierop voor het eerst psychologische hulp betaalbaar gemaakt.

In onze dagelijkse praktijk in TOL ervaren wij dat de zoektocht naar gepaste hulp voor velen jammer genoeg nog via mr. Google verloopt.

Met de Welzijnsmarkt willen we verschillende hulpverleningsdiensten samenbrengen. In de grote hal van het BMCC kan men in contact komen met tientallen organisaties die groepscursussen organiseren of zelfhulpgroepen, ziekenfondsen, …

De Welzijnsmarkt is een enige gelegenheid om op een zeer laagdrempelige wijze na te gaan waar u denkt het best geholpen te kunnen worden.

Op de welzijnsmarkt is er ook een vakbeurs met verschillende boekhandels en bedrijven die therapeutische materiaal uitgeven in functie van hulpverlening bij dyslexie, ontwikkelingsachterstand…

Indien u diensten kent die interesse hebben om op deze welzijnsmarkt aanwezig te zijn dan kan men informatie opvragen via onderstaande aanvraag tot deelname.

Neem deel aan de Welzijnsmarkt en vervoeg de al ingeschreven initiatieven:

Bezoeker?

U zal de Welzijnsmarkt gratis kunnen bezoeken op 4/10/2024 in het BMCC te Brugge tussen 12u en 18u.

 • 12u00

  opening Welzijnsmarkt

 • 12u30

  officiële opening burgemeester Dirk De Fauw

 • 17u00

  gratis lezing administrateur-generaal Opgroeien (Kind&Gezin) Bruno Vanobbergen

 • 18u00

  einde

Volg ons op Facebook & Instagram voor meer updates!

Deelnemen?

De congresgangers kunnen de Welzijnsmarkt bezoeken in de eerste pauze van het congres (10:30u). Mensen die het congres niet bijwonen kunnen de Welzijnsmarkt bezoeken vanaf 12u. Het einde wordt voorzien om 18:00u.

De Welzijnsmarkt gaat door in de beurshal (4500m²) van het BMCC te Brugge.

Overweegt u te deel te nemen aan de Welzijnsmarkt met een stand? We bezorgen u graag bijkomende info na het invullen van onderstaande vragen. Het invullen van onderstaande verbindt u tot niets.

+32
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Met dank aan